Swimmingpools


Gæsterne kan gå den korte afstand til stranden (200 meter) eller nyde en dukkert i feriestedets vidunderlige swimmingpool. Den attraktive free-for m pool, med separat jacuzzi er omgivet af kokospalmer og en velholdt have. Hver af de 10 enheder har også deres egen private swimming pool på 10x5 m.

 


 

Restaurant

The Beach Village Restaurant tilbyder en venlig og hyggelig atmosfære midt i de smukke haver. Væk fra de travle shopping-og turistområder.Du kan nyde de særlige temaaftener med buffet eller menuer, skabt af vores internationalt erfarne chefkok og serveret med traditionel thailandsk stil gæstfrihed. 
Spørg efter de thailandske madlavningskurser.Eller lav BBQ på din tagterrasse og nyd solnedgangen sammen med dine venner.

Pool og sportsbar

The Beach Village pool og sports bar giver mulighed for afslapning, velsmagende småretter og en bred vifte af vine, øl og cocktails. Eller du kan hygge dig med at spille et spil dart, pool eller nyde de levende fodboldkampe på storskærm.

Dagligvare butik

Alt hvad du behøver til dit daglige behov er i vores resorts dagligvare butik, som ligger til højre, som nabo, til modtagelses kontoreret. Eller du kan bestille udbringning via din indkøbsliste til f eks. din private BBQ fest på tagterrassen. Du finder alt som du har brug fortil at fylde din køleskab. Spil og sjov, et bredt udvalg af aktuelle aviser, magasiner og forskellige artikler komplementer udbuddet af produkter som er til rådighed.

 


 

Yoga og fitnesscenter

The Beach Village Yoga og Fitness Center  
Vores mål på The Beach Village er at skabe et center, der tilbyder overkommelige Fitness, Pilates og Yoga klasser i en venlig atmosfære. Vi tilbyder mere end 3 klasser om ugen med certificerede og erfarne lærere. Derudover tilbyder vi særlige programmer og workshops, såsom Kids Yoga, Intro Yoga og weekend workshops med lokale og besøgende lærere.

Servicecenter

Servicecenteret står altid til rådghed for resortets gæster. Her kan du henvende dig for råd og vejledning . Her kan du også bestille alt som; transport, turarrangementer, sikkerhedsbokse, leje af køretøjer, mm.