Pranburi, Dolphin Bay
 
Dolphin Bay er et af ​​Thailands smukkeste destinationer. Hvide sandstrande, koralrev rig på livet i havet, området er selve definitionen af ​​paradis.
 
Den grønne og træ-dækkede National Park, der udgør Pranburi området er beliggende kun 3 timers kørsel fra Bangkok.
 
De idylliske øer og strande, krystalklare vand, maleriske kalksten huler, tropisk regnskov og beskyttede nationalparker har skaffet Dolphin Bay et velfortjent ry som et af ​​verdens smukkeste steder.
 
Blot 250 kilometer syd for Bangkok på vestkysten af ​​den Thailandske Golf, Pranburi er let tilgængeligt med bil, tog og fly. Pranburi har formået at bevare sin charme og er fri for smuds, der plager mange af Thailands andre badebyer.
 
Pranburi er stadig det typiske, idylliske og uforstyrret beach resort. Hua Hua Hin | Pranburi er en fremragende familie destination, et paradis for golfspillere og et idyllisk sted for pensionister, der ønsker at undslippe de mørke og kolde europæiske vintre.
 
 
 
Hua Hin
 
Som placeringen for ​​Kongen af ​​Thailands sommerpalads, havde Hua Hin allered fundet nåde for velhavende Bangkok Thaier, længe før det blev opdaget af vestlige turister. Hua Hin er nu helt og holdent på kortet som en førende feriedestination og tiltrækker besøgende fra hele verden