Der er fine muligheder for sportsfiskeri Hua Hin. Vælg lystfiskeri mellem put and take eller hav fiskeri.

Havfiskeri

Havfiskeri foregår mest på turbåde. Man kan booke på nettet ved forskellige turarrangører. Man kan også gå ned til pieren i Hua Hin. Her ligger der et agentur med overblik over hvilke både der er til rådighed til sportsfiskeri. Der er også mulighed for  at komme ud med de lokale fiskere til fiskeri. De vil gerne tjene en ekstra skilling ved at tage en turist med ud at fiske. Det er noget billigere end tourbådene. 

Ferskvandsfiskeri

Der er en del put and take søer i Hua Hin. Der er lavet søer til turister hvor servicen og udvalget af forskellige fangstmuligheder har høj prioritet. Jeg fik anbefalet to af turistkontoret som jeg har lavet links til. Der er også søer som bliver brugt mest af thaierne. De er noget billigere og kan ikke hamle op med servicen i turistsøerne. Men man kan få en hyggelig fisketur for små penge.

Hua Hin fishing Lodge

Greenfield Valley

Vores lokale put and take

Jeg syntes vi har en fin put and take kun 10 min. transport fra Hillside Hamlet. Det er mest thaier der bruger den men der kommer efterhånden også en del turister. Når man kører over broen skal man dreje til venstre og fortsætte indtil den dukker op på højre side. Vi fik en hyggelig dag 3 mennesker for 600 baht incl. fiskestænger og madding til fiskene og frokost til os.