Hua Hin er perfekt til badeferie. Her er en beskrivelse af de nærmeste og bedste strande i Hua Hin

Langs Hua Hin løber der en 5 km lang strand. Fra sommerhuset i Hua Hin er der 2 km til stranden. Stranden i Hua Hin ligger på venstre side når man kører ind mod Hua Hin ad Phetkasem Road. Der går flere små sideveje ned til stranden fra vejen. De fleste fører dog ned til resort eller hotel som gør det svært at fortsætte til stranden. Der er nogle veje som fører til stranden mellem resorterne og hotellerne Det kræver lidt tid at finde vejene direkte til stranden. Der findes flere gode badestrande indenfor 15 min transport.

Sirikit Park

Nærmeste badestrand er ved Soi 19. Her ligger Sirikit Park. Det er en offentlig park ud til stranden. Her holder fortrinsvis thaier til når de skal hygge sig med .
Der er musik fredag aften. Ellers er der mulighed for at proviantere ved thai boderne.  

Hua Hin beach

Hua Hin beach er en turiststrand som ligger ikke langt fra centrum. Her er der
servering af mad, pony ridning, massage vandscooter osv.

Takiab Beach

Når man fortsætter ud forbi centrum ud forbi Market Village kommer man ud til Khao Takiab Temple. På hver side af templet ligger der fine turiststrande. Området ved Khao Takiab er efterhånden blevet Hua Hins fortrukne Beach Område. Her ligger restauranter,barer og butikker. Fiskemarkedet og udsigten fra bjerget bliver besøgt af thaier og turister.  

Suan Son

Suan Son ligger ca 4 km fra Takiab Beach. Det er ikke en typisk turiststrand. Stranden ligger på militært område men er offentlig tilgængelig. Hvis man er kørende skal man lige betale 20 baht til vagten. Stranden har en rolig og hyggelig atmosfære. Man kan ligge på stranden uden at blive forstyrret af ivrige sælgere. Der er en lille restaurant og en lille kømandsbutik.

Cha Am beach

Cha am beach ligger nord for Hua Hin. Drej til venstre efter Soi 6 og fortsæt ad Phetkasem Road. Det tager ca 15 min i transporttid. Stranden er en populær turist badestrand. Selve Cha Am er kendt for at være en rigtig badeby. Der mulighed for billig transport med bussen til Bangkok.