Et sted man kan kalde "hjem"

Kiri Nakara er et resort for dem som ønsker en livstil med en rolig og sikker hverdag og samtidig vil have en bekvemmelig, luxuriøs og moderne levestandard. Her kan man slippe væk fra den travle hverdag og nyde kombinationen af natur, frihed og albuerum i de omkring liggende bjerge, de frodige skove og det tæt ved liggende hav i siambugten.
  At føle sig som en del af et fælleskab med et socialt netværk er en vigtig faktor for mennesker som vælger at bruge længere perioder udenlands.

Service og beliggenhed

Resortets midtpunkt er ved klubhuset. Her er også kontor hvor ejeren Tom arbejder som manager sammen med sine ansatte. Klubhuset er områdets sociale mødested hvor beboerne kan nyde forfriskninger og mad i kaffebaren eller handle de vigtigste fornødenheder fra et mini-marked. Slap af ved svømmebasinnet, nyd en drink i baren mens du surfer på det trådløse internet, køb de mest basale fornødenheder i mini-markedet eller tag en svedetur i fittness centret – altsammen lige ved døren.

24 T vagt

Gratis Wifi

Servicecenteret hjælper med også med hjælp, råd og vejledning til din ferie.

Transport til og fra lufthavn eller anden transport kan bestilles før og under ferien. 

BELIGGENHED:

Kiri Nakara ligger med sin placering, blot 4 km. vest for Hua Hin, i retning mod Black Mountain og Pala-U vandfaldet, kun en kort køretur fra centrum. Modsat projektets indgang finder man Mongkol driving range og tilhørende Peppers restaurant som serverer både lokale og internationale retter. Black Mountain golf klub og Black mountain Waterpark kan nås med 5-10 min. kørsel.Andre golf baner i området som Springfield Golf and Spa, Imerial Lake View og Majestic Creek kan alle nemt kan nås via omfartsvejen til nabobyen Pranburi. 
Andre nærliggende attraktioner er Elefant parken som tilbyder både elefant shows og vandreture samt Wat Huay Mongkon templet.

Billeder af husene

Om husene

Husene er alle på 2 soveværelser og 2 badeværelser. Men de varierer i størrelse og indretning, samt med og uden privat pool. Der er mulighed for at leje huse som ligger tæt på eller ved siden af hinanden hvis man ønsker flere soveværelser. Man kan vælge forskellige servicepakker som f eks med eller uden ugentlig rengøring.

Husenes størrelse varierer fra 90m2 ,128m2,118m2  til 145 m2

Priserne varierer  : ca 24000 baht/md for 90m2-118m2 uden pool

                               ca 37000 baht/md  for 128m2 uden pool

                               ca 45000 baht/md  for 145m2 med pool

Priserne er inkl. 2 gange rengøring om ugen. Kan fravælges så prisen reduceres med ca 2000-3000 baht/md. 

Priserne her er vejledende. Priserne på boligerne i de forskellige resorter varierer meget på nettet; dels på deres egne hjemmesider, men også på bookingsider som AGODA osv. Priserne varierer og ændres løbende alt efter lejetidspunkt,udbud, efterspørgsel, samt kampagnetilbud. Vi vil gerne matche priserne på nettet til vores kunder. Så du er velkommen til at komme med en pris på nettet, som du gerne vil have at vi skal prøve at gøre bedre.