Her forenes tysk grundighed og service med enestående beliggenhed i fine rammer. Gueshouset er nyligt sat i stand af det tyske ægtepar. Standarden og indretningen er fornuftig med materialer i god kvalitet. Kosten er bare i orden. Hjemmelavet brød og friske råvarer.

   

Værelserne og priser

Der er 5 værelser i alt. To af værelserne vender ud mod fronten til det hyggelige torv ved Tanawitt hotel. Et værelse vender ud mod bagsiden med udsigt over Hua Hins tage. Der er mulighed for at slå de to øverste værelser sammen. Så man lejer med to balkonner mod bagside og front. 1 værelse med 2 senge uden balkon. 1 stort værelse på 40 m2 med balkon, sengeplads til 6 personer, med lille the køkken og separat soveværelse .  

Priser:

Pr nat : 800 - 1200 baht

Pr måned: Fra 20000 baht

Stort værelse 40m2, pr nat: 1600 baht, 5 personer 2000 baht, 6 personer 2400 baht

Inkl morgenmad fra kl. 0800 - 1600 

Adgang til swimmingpool nabohotel: Subhamitra Hotel 50 baht/pr gang og Tanawitt Hotel ca 200 baht/pr gang  

Beliggenhed og Service

Man bor midt i byen, på soi 74. Gåafstand til strand, natmarked, og Hua Hins restauranter,barer, butikker. Scooterudlejningen er nabo  til den ene side og massage og spa til den anden side. Alligevel er der ingen larm, fordi den ligger i en stille gyde, beskyttet af Tanawitt hotel og et par andre små hoteller.

Her får man en fornuftig personlig service. Kost og logi i top. Men her får man også hjælp,råd og vejledning fra ejerne til at få en tryg ferie.  

Billeder af værelserne

Stort værelse på 40 m2