Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Phuket med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinformation på Phuket med Siam4home

Phuket-provinsen ligger i det sydlige Thailand. Det er den største ø i Thailand og sidder ved Andamanhavet. Den nærmeste provins mod nord er Phang-nga, og de nærmeste provinser mod øst er Phang-nga og Krabi. 

Phuket har en stor kinesisk indflydelse, så du vil se mange kinesiske helligdomme og kinesiske restauranter rundt omkring i byen. Der afholdes en kinesisk vegetarisk festival hvert år. Mens det kinesiske samfund er ret stort, er der mange andre etniciteter, der bringer alle deres traditioner og festivaler fra hele verden til Phuket. 

At være en stor ø er Phuket omgivet af mange storslåede strande som Rawai, Patong, Karon, Kamala, Kata Yai, Kata Noi og Mai Khao. Laem Phromthep synspunkt siges at have de smukkeste solnedgange i Thailand. 

Det er dog ikke kun strande, der er også fantastisk klassisk arkitektur som Goom Restaurant. Det og den meget velkomne atmosfære og den berømte Phuket NIGHTLIFE, kan du se, hvorfor øen er et hotspot for turister i Thailand. 

Det er let at besøge Phuket, da der er mange rejsemuligheder. 

Vigtige tip 

  • · Strandene på sydkysten er typisk overfyldte, mens nord er langt mere rolige. 
  • · Alle de store strande (såsom Patong-stranden, Kata-stranden, Karon-stranden, Nai Han-stranden, Mai Khao-stranden, Nai Yang-stranden) tilbyder instruktion og udstyr til dykning, snorkling, windsurfing og sejlads. Glem ikke at lægge mærke til det røde flag! inden svømmetur.

Del siden