Boliger ture attraktioner transport turistinfomation i Pattaya med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinformation i Pattaya med Siam4home

 

Pattaya er et populært badeby ved den Thailandske Golf, kun 150 km sydøst for Bangkok - kun to timers kørsel. Pattayas pulserende NIGHTLIFE er velkendt, men lokale myndigheder har i de senere år forbedret kvaliteten af ​​strandene og genopfundet udvej som en mere familievenlig destination.

I dag trækkes hundreder af tusinder af besøgende hvert år til Pattaya for at windsurfe, stå på vandski, svømme, solbade, snorkle, sejle eller tage ture til nærliggende øer. Andre aktiviteter inkluderer bungee jumping, cykling, faldskærmsudspring, go-karting, Muay Thai (Thai boksning) og Paintball. Golfspillere, både nybegyndere og eksperter, er også godt taget hensyn til med et bredt udvalg af golfbaner omkring Pattaya. Et andet stort træk for besøgende til Pattaya er det brede udvalg af restauranter, der serverer nogle af Thailands friskeste fisk og skaldyr. På grund af det store antal udlændinge i Pattaya er der også et fremragende udvalg af autentiske udenlandske spisesteder, der serverer fransk, italiensk, schweizisk, tysk, ungarsk, skandinavisk, engelsk, indisk, arabisk, japansk og kinesisk CUISINE.

Khao Chee Chan Buddha-bjerget åbner 06:00 - 18:00. Klæd dig beskedent og følg nøjagtigt som reglerne siger. Plus, du skal ikke komme for tæt på Buddha, fordi det kan forårsage en ulykke.

Hvis du vil besøge Koh Lan, kan du gøre det på en endagstur. På øen er der minibusser og motorcykeltaxi i tjenester. Men hvis du føler dig eventyrlysten, kan du leje en motorcykel for at køre for dig selv.

Om natten er hele vejen ned ad Pattaya-vejen fuld af forskellige underholdningsmuligheder. Her kan du altid finde noget at spise, drikke og bare et sted at slappe af.

  Rejsetips

  - Klæd dig høfligt og tag dine sko af, inden du går ind i buddhistiske templer.

  - Pas på lommetyver, især på Walking Street, når det er overfyldt.

  - Solen i Pattaya er meget stærk; påfør solcreme med glæde og hyppigt.

 

Del siden