Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Koh Samet med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinformation på Koh Samet med Siam4home

Koh Samet er en populær weekendferie for thailændere og udlændinge, der bor i Bangkok, så der er snesevis af badebyer, barer og restauranter på næsten enhver strand, selvom besøgende har lov til at campere, hvis de ønsker at gøre det.

Stille og afslappende på hverdage, uhyrlig og sjov i weekenden, Koh Samet er på trods af sin nærhed til Bangkok en smuk ø med pulverformigt hvidt sand, generelt godt vejr året rundt og en række logimuligheder.

Besøgende på Koh Samet på udkig efter uspoleret skønhed er nødt til at komme væk fra de mere udviklede strande langs østkysten, selvom de mest populære strande er ret smukke. De, der søger mere afslapning, kan reservere værelser på de mere eksklusive resorts på vestkysten, som er spektakulære steder at se solnedgange.

Koh Samet kan prale af et antal fine hvide sandstrande. De berømte Samet-strande er Hat Sai Kaew, Ao Noi Na, Ao Luk Yon, Ao Phai, Ao Putsa, Ao Tubtim, Ao Lung Dum, Ao Cho, Ao Tawan, Ao Wong Duean, Ao Thian, Ao Wai, Ao Kiu, Ao Pakarang, Ao Karang og Ao Phrao.

Udover sine smukke strande og det krystalklare hav tilbyder Koh Samet så mange flere aktiviteter, der gør det til et perfekt tilflugtssted for grupper, familier eller elskere.

Rejsetips

- Den bedste tid på året at besøge Koh Samet er i oktober - april, når havene er rolige. 

- Sørg for, at du bærer myggebestandig omkring daggry og skumring, da det er muligt at få Dengue Fever på øen. 

- Værelsespriser er betydeligt lavere end offentliggjort i lavsæsonen (marts - oktober).

 - Koh Samet har ingen ferskvandskilder. Vand skal bringes ind fra fastlandet eller samles fra regnen. Brug sparsomt.

 - Der er tre pengeautomater på Koh Samet: en uden for 7-Eleven ved anløbsbroen i Nadan og to nær 7-Eleven lige uden for nationalparkens indgangsbås af Haad Sai Kaew.

 

Del siden