Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Krabi med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Krabi med Siam4home

Krabi er berømt for sin naturskønne udsigt og betagende strande og øer. Dets udsigter til koralrev er også en af ​​verdens smukkeste, hvilket gør byen til et godt sted for koraldykning. 

Med attraktioner, herunder varme kilder, et naturreservat, havgrotter, blomstrende koralrev og eksotisk havliv, kalkstensklipper, der trækker bjergbestigningentusiaster fra hele verden, og nationalparker, der inkluderer øparadiserne Koh Phi Phi og Koh Lanta, en kunne let tilbringe uger i Krabi og forlade længsel efter mere.

Hvis det ikke var nok, har Krabi nogle af de mest fotogene solnedgange i Thailand, ofte ledsaget af spektakulære skyer til sky lyn, der bedst nydes fra en strandbar eller restaurant. 

"By" for de fleste besøgende er Ao Nang, en strandstrimmel af gæstehuse, hoteller, barer, restauranter og souvenirbutikker, der fortsætter med at vokse, efterhånden som turistankomsterne stiger, og spredes nu nordpå til Noppharat Thara, hvis stille, skyggefulde strand er en del af Nationalpark, der inkluderer Phi Phi-øerne. Ao Nang er det største udgangspunkt for bådture til nærliggende øer og de isolerede strande i Phra Nang Cape, hvor den berømte tidligere hippie-enklave Railey Beach ligger. 

 Krabi giver dig også gode shoppingsteder som Maharaj Walking Street (fredag-søndag marked fra 17.00 til 22.00) og Chao Fah Pier nattemarked (dagligt marked fra 17.00 til 12.30). 

Vigtige tip 

  • · Besøgende rådes til at foretage tidlige reservationer (op til et år i forvejen) for indkvartering i højsæsonen fra slutningen af ​​december til begyndelsen af ​​januar på grund af populariteten af ​​Krabi og dens attraktioner. 
  • · Når du rejser med færge til øer omkring Krabi, kan det være at foretrække kun at købe en enkeltbillet, så din rejse lettere kan ændres, og du lettere kan arrangere din afgang.

Del siden