Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Koh Chang med Siam4home

Koh Chang (Elephant Island) er Thailands næststørste ø og den primære destination for dem, der besøger Koh Chang Marine nationalpark, som inkluderer snesevis af uspolerede øer. Beliggende i Trat-provinsen, cirka 300 kilometer øst for Bangkok og ikke langt fra den Cambodjanske grænse, er Koh Chang 70% dækket af uspoleret regnskov, og øens permanente beboere bliver kun gradvist mere involveret i turisme, da udviklingen er steget i det sidste årti.

Nu betjenes af en lufthavn kun 15 minutter fra færgeterminalen i Trat, er Koh Chang lettere tilgængelig end nogensinde før. Trukket til Koh Changs uberørte strande og mousserende vand har mere velhavende thailandske og internationale rejsende opdaget Koh Chang, og adskillige luksusspaer og resorts er sprunget op for at imødekomme dem. Ikke desto mindre er øen stadig en drømmedestination for budgetrejsende og familier med et bredt udvalg af overkommelige indkvarteringsmuligheder og mange smukke og rolige strande omgivet af krystalklart vand. 

Ud over den naturlige skønhed er øen også hjemsted for en bred vifte af vilde dyr, herunder indfødte fugle, slanger, hjorte og endda et antal elefanter. Hvad angår aktiviteter, er Koh Chang og de nærliggende øer, der udgør nationalparken, gode til snorkling, dykning, camping og vandring i junglen. De fleste turister bor på Hat Sai Khao, Hat Kai Muk, Hat Ta Nam og Laem Bang Bao, som alle er forbundet med en enkelt vej, der løber ned ad vestkysten. Adgang til øen sker via Bangkok Airways-service til Trat eller busser, der forbinder transport til færgehavnen ved Laem Ngop nær Trat.

Vigtige tip 

- Koh Chang er ca. 30 km lang og 14 km bred: et samlet areal på ca. 217 km². Koh Chang National Marine Park dækker et areal på 650 km², hvoraf 70% er offshore.

Del siden