Boliger ture attraktioner transport turistinfomation i Surin med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinfomation i Surin med Siam4home

surin er en stor provins i Mun-flodbassinet i Thailands nordøstlige Isan-region. Selvom den nøjagtige historie i selve byen ikke er kendt, har befolkningen i regionen altid været højt anset for en bestemt færdighed: at fange og temme elefanter. Suay eller Kuay (som simpelthen betyder "mennesker") migrerede til området måske tusinder af år siden og skabte et ry for deres elefanthåndteringsdygtighed, der stadig fejres den dag i dag. Ud over elefanter har Surin mange ruiner fra den periode, hvor Khmer fra Angkor kontrollerede regionen, og Surin er også kendt for at producere smuk silke og dyrke Thailands berømte jasminris.

 Nogle interessante steder inkluderer City Pillar Shrine, tidligere var der bare en helligdom, ikke søjlen i over 100 år, senere blev stedet redesignet af Fine Arts Department, og den 3 meter høje søjle af Java Cassia blev placeret i helligdom; Huai Saneng, et reservoir i Surin Irrigation Project; Luang Phor Phra Chee i Wat Burapharam, et hellig Buddha-billede i kropsholdningen til at underkaste Mara, som er højt respekteret og tilbedt af Surin-folk. 

Surin er populær for sine lokale produkter er silke, bomuldsklud, fletværk, sølvtøj, udskåret elfenben, konserveret radise, hvide svinekødspølser, grillet svinekød og svinetråd.

Del siden