Boliger ture attraktioner transport turistinfomation i Kanchanaburi med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinformation i Kanchanaburi med Siam4home

Kun to timer fra Bangkok er Kanchanaburi tilgængelig ad vej eller jernbane, hvoraf sidstnævnte inkluderer sightseeing dagsture, der kører i weekender og helligdage. Disse weekendtog er til en rimelig pris og gør problemfri og behagelige eventyr. Selv klimaet i Kanchanaburi, afkølet af højden, skoven og floderne, er en velkommen frist fra varmen og overbelastningen i den nærliggende hovedstad.

Kanchanaburi by, der ligger på det punkt, hvor Khwae Noi og Khwae Yai floder mødes og danner Mae Klong-floden, er en populær ferieby. Malerisk og værdig til et besøg i sig selv, er det ofte besøgt som base for operationer for at udforske de mange kulturelle, naturlige og historiske attraktioner i det omkringliggende landskab. Kanchanaburi ligger ved sammenløbet af floderne Kwae Noi og Kwae Yai ved kilden til Mae Klong-floden, og disse majestætiske vandområder definerer byens karakteristika.

Selve byen er et sted at slappe af og se på vandet fra flodens bredder, inde i et tømmerflådehus eller fra en restaurant ved floden. Mange besøgende kan lide at hvile sig langs floden med en kold drink og en god bog. Mange af dem kommer her kun et par dage, men bliver i flere uger for at udforske alle attraktionerne i det omkringliggende landskab. Sammen med at besøge spektakulære vandfald, frodig skov og tre af Thailands største reservoirer, er rafting, elefantvandring og golf populære aktiviteter for besøgende. Kanchanaburi er en fremragende turistdestination for naturelskere. 

Anbefalede steder at besøge i Kanchanaburi er Srinakharin Dam, Vajiralongkorn Dam, Sai Yok Noi Waterfall, Sai Yok Yai Waterfall, Erawan Waterfall, Mon Bridge, Mueang Sing Historical Park, Three Pagodas Pass, Wat Wang Wiwekaram, Underwater City, the Bridge of the River Kwae, Kanchanaburi krigskirkegård og 2. verdenskrig museum og kunstgalleri.

Del siden