Tira Tiraa Condominium Hua Hin

Tira Tiraa ligger i byen tæt på centrum og 400 m fra Hua Hin strand. . Lejlighederne er studios, 1 soveværelses og 2 soveværelses.

Condominiummet har samme serviceniveau og facilliteter som hotel

Rengøring, massage, pedicure/manicure, transport osv.

Reception som fungerer som service center.

Pool og poolområde med liggestole 

Fitnesscenter

Sauna

Der er sørget for adgang for kørestolsbrugere (men ikke til pool)

Studiolejlighed

Studiolejlighederne har samme størrelse som et stort hotelværelse, med et stort badeværelse, balkon og et lille te køkken.Fuldt møbleret med en kingsize seng, garderobe, TV og køleskab.
Studios varierer i størrelse indretning og placering. De kan have adgang til den fælles swimmingpool eller et lille have område, nogle har pooludsigt andre har byen eller bjergene.

Priser fra 18000 baht/md

Se Billeder

Lejlighed med 1 soveværelse

En komfortabel størrelse med stue og seng adskilt, et stort badeværelse, balkon og et europæisk standard køkken. Fuldt møbleret med en kingsize seng, garderobe, TV og køleskab, og nogle har også en sofa, der kan konverteres til en ekstra seng til børn.Varierer i størrelse indretning og placering. De kan have adgang til den fælles swimmingpool eller et lille have område, nogle har pooludsigt andre har byen eller bjergene.

Priser fra 24000 baht/md

Se Billeder

Lejlighed med 2 soveværelser

Er den største lejlighed Tira Tiraa. Komfortabel størrelse med stue, 2 soveværelser, 2 badeværelser og en lille entré, 2 altaner og et europæisk standard køkken. De 2 soveværelser  er fuldt møbleret med enten 2 king size senge eller en kingsize seng og 2 standard senge, garderobeskabe, TV og køleskab, og nogle lejligheder har også sofaer, der kan konverteres til ekstra senge. Varierer i størrelse indretning og placering. De kan have adgang til den fælles swimmingpool eller et lille have område, nogle har pooludsigt andre har byen eller bjergene.

Priser fra 40000 baht/md

Se Billeder

Beliggenhed

Tira Tiraa ligger i byen i et roligt område. Gå afstand til alt som man forventer af at bo i byen.

400 m. til centum og strand.

Se Google Kort