Luksusvilla 4 soveværelser 4 badeværelser 80m2 pool

- 300 kvm under tag
- 4 soveværelser (8 pers)
- 4 badeværelser
- 80 kvm pool m jetstream
- Opført 2009

 

Går din ferie til Hua Hin og Thailand? Er du til Thailand, golf, dejlige strande, lækker Thai mad, billig shopping, oplevelser, Thai massage og en tur i din egen private pool med masser af plads?
Leder du efter ferieboliger - feriehuse? Så kan du nu leje vores feriehus lidt uden for centrum af Hua Hin. Du kan leje en af de bedste og største ferieboliger i golf resort kun 500 meter fra Thailands næstbedste golf bane - Black Mountain Golf Club Hua Hin, som også er kendt for en rigtig god restaurant med dejlige og relativt billige retter. Golf banen lægger også hus til en shop med tøj, sko og udstyr til, når du skal spille golf. Alt sammen tæt ved din bolig.
Udlejning af vor feriebolig er lige startet, så hvis du skal rejse til Hua Hin i Thailand og leder efter et af de feriehuse, der skal være din bolig i din næste ferie, har du nu lejlighed for at opleve vort sommerhus i Thailand. Det blev færdigt i april 2009 og er klar til udlejning nu.
Den skønne pool på 80 m2 er et kapitel for sig. Den er der ikke mange ferieboliger, der kan hamle op med. Den venter på jer lige uden for døren.
I det lækre pool sommerhus får du din egen bolig med meget mere plads og privatliv end i en lejlighed eller på et hotel. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for maid service, så du kan bruge hele tiden på at holde ferie og nyde livet i vort sommerhus i Hua Hin Thailand.

Da vi skulle beslutte os for at bygge feriehus i Thailand fald valget på Hua Hin. Vi har lagt vægt på, at vort feriehus skal være et rart sted, hvor man har lyst til at være. En af de ferieboliger man glæder sig til at komme hjem til efter en god dag i Hua Hin, på golf banen eller et andet sted i Thailand.
Det har også været vigtigt for os, at det er et hus med god plads med lejlighed til privatliv for alle - uanset om man er 2 eller 8 personer, der har lejlighed til at holde ferie i huset i Thailand. Vi synes selv, vi har fået et rigtigt dejligt Thai feriehus af en god standard. Vi skal kunne lide at være dér, - det samme skal vore ferie gæster, så de bliver glade for at leje vort feriehus. Vi håber ydmygt, at huset overstiger vore gæsters forventninger til feriebolig, så der bliver lejlighed til et gensyn i vort hus i Hua Hin Thailand. Velkommen i vor bolig!

Priser og udlejning :

Priser i Danske Kroner (DKK) . Priserne er vejledende og afhænger af kursen på baht.   

1 uge   5.000
2 uger  9.000
3 uger 12.000
4 uger 15.000
5 uger 18.000
6 uger 21.000
7 uger 24.000
8 uger 28.000

I højsæsonen 1. november - 31. marts er der et sæsontillæg på 1.000 DKK per uge.
Lejen indeholder
  • Husholdningsservice/rengøring 1 gang om ugen 
  • Pool service
  • Gartner service
  • Sengetøj
  • Badehåndklæder / håndklæder /viskestykker
  • Renovation
  • Skatter og afgifter
Lejen indeholder ikke
  • Strøm - afregnes efter forbrug
  • Vand - afregnes efter forbrug
  • Slutrengøring 1500 Bath