Handicap tilgængeligt luksus villa, hvor alt er egnet for kørestolsbrugere.

  
Resortet er bygget efter europæisk standard for tilgængelighed, og er derfor egnet for både fysisk handicappede og ældre. Stedet er designet så det også er meget velegnet for folk, der ikke er handicappede.

Her kan du leje en luksus villa, til hygge og afslapning, i hyggelige eksotiske omgivelser i Hua Hin.
2 fuldt handicap tilgængelige luksus villaer.

Hver villa (4 personers) har 2 store soveværelser med en-suite badeværelse, et lille ude køkken og opholds område, under overdækket terrasse, ”Sala” (skygge terrasse med have møbler), samt en stor stue med spisemøbler og læder sofaer, her er også et stort fladskærms tv. med mange kanaler, DVD. anlæg med surround sound. 
78m2. pool, 2 krops formede jacussi spa med 6 jetstrøms dysser. Poolen deles af de 2 villaer.
Der er køre/ gangstier hele vejen omkring husene, på den 1200 kvm store grund, så kørestolsbrugere kan komme rundt over alt. Der er smuk tropisk beplantning omkring Sala’erne, hvor man kan sidde og slappe af og nyde bjergudsigten bag huset.
Der er en service bygning, som indeholder et stort indendørs køkken med flotte faciliteter, som amerikaner køl/frys med isterning maskine, induktions komfur, ovn, micro ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Her er også lager rum, teknikrum og et ekstra værelse/bad, til ansat eller handicap hjælper.

 

Handicap hjælpemidler

 

Badeværelserne har 2 håndvaske i forskellige højde.
Støttehåndtag ved toiletterne (nedfældelige).
Vægmonteret bruse stol med armlæn.
Bruse/bækken stol.
Personlift med sejl.
125 cm. brede indvendige døre med elektrisk åbner.
Transportable ramper.
Pool lift.
2 stk. strandkørestole. 2 stk El scootere.


Senge med elevation og tryksår forbyggende madrasser.
Senge galger (1 stk. væg monteret ved hver seng).

Alle hjælpemidler er til fri afbenyttelse af alle gæster i CareResorts.

 

 

 

 

Beliggenhed

Resortet ligger på Red Mountain i udkanten af feriebyen Hua Hin, ca. 200 km syd for Bangkok. Vi er beliggende 7 km. fra centrum/strand, dvs. ca. 12 minutter med Taxi. Det ligger i landlige omgivelser, hvor man er helt uden trafik støj. 
Uanset om du kommer alene, med familie eller med en folk venner, så er resortet det perfekte sted for en hyggelig ferie. For ældre og handicappede, er her også fuld tryghed for, at man kan klare hverdagen.
Der er 4 gange daglig gratis kørsels service mellem centrum og Red Mountain. Dette er dog ikke en handicap venlig bil. Taxi eller handicap bus kan bestilles af husholdersken.

 


 

Hospitals og syge/handicap faciliteter

I Hua Hin er der 3 hospitaler, hvoraf Bangkok Hospital, (åbnet i april 2011) har det bedste renommé. Nyre patienter der skal i dialyse, en eller flere gange om ugen, kan få det ordnet på San Paulo Hospital, som har en moderne hemo-dialyse afdeling.
Hua Hin har også skønheds kliniker, øjen kliniker, hals/øre klinik, optiker og special tandlæger som kan lave poteser og implantater til få penge.
Hvis der skal bruges transport til sygehus eller special læge kan dette bestilles ved husholdersken.
I umiddelbar nærhed af Hua Hin er flere velkvalificerede etablerede hospitaler. 1 Klasses hospitaler kan du også finde i Bangkok og Petchaburi.

Service Transport

Til huset er der ansat en husholderske som er uddannet i at arbejde med handicappede. Hun kan også sørge for indkøb, rengøring,hjælp til transport og lignende. Hun har også erfaring og kendskab til restauranter,butikker og områder i Hua Hin, som er handicap venlige. 

Resortet har egen handicap venlig bus til rådighed, to handicapvenlige el scootere, ekstra kørestol. Husholdersken følger gerne med på en guided tur.

Transport til og fra lufthavn kan også arrangeres.

    

Priser

 

Lav sæson: 1 april til 30 juni og 1 september til 30 november

Høj sæson: 1 december til 31 marts og 1 juli til 31 august

 

1 stk villa

Lav sæson: 5100 baht/dg  27500 baht/uge 62500 baht/md

Høj sæson: 6200 baht/dg 43000 baht/uge 98000 baht/md

 

2 stk villas

Lav sæson: 9000 baht/dg 43000 baht/uge 98000 baht/md

Høj sæson: 10200 baht/dg 66500 baht/uge 133000 baht/md

 

Minimum leje: lavsæson 4 dg  Højsæson 7 dg

Priserne her er vejledende. Priserne på boligerne i de forskellige resorter varierer meget på nettet; dels på deres egne hjemmesider, men også på bookingsider som AGODA osv. Priserne varierer og ændres løbende alt efter lejetidspunkt,udbud, efterspørgsel, samt kampagnetilbud. Vi vil gerne matche priserne på nettet til vores kunder. Så du er velkommen til at komme med en pris på nettet, som du gerne vil have at vi skal prøve at gøre bedre.  

 

 

Udendørs

Udendørs

Adgang
Resortet er omkranset af en høj mur så man kan have privat liv. Ved indkørslen er der en stor fjernbetjent el. port, når porten er åben er der handicap adgang til huset via en rampe med skridsikre fliser.  Alle udendørs arealer er tilgængelige for handicappede. Det er muligt at komme hele vejen omkring husene i kørestol, da der er anlagt køre/gang stier. Der er anlagt flot tropisk beplantning omkring husene.
De to luksus ferie villaer ligger på samme grund, men de kan lejes separat eller samlet. Villaerne er adskilt af en stor swimmingpool, og 2 kropsformede spabade. Der er også en servicebygning, som omfatter et veludstyret køkken, en vaskemaskine og en tørretumbler, et værelse til husholdersken, teknikrum og et lager til handicap udstyr m.m.
Der er niveau fri adgang over alt, så der er ingen trin eller barrierer. Både stue, værelser og badeværelser har brede skydedøre ud mod poolen, så uanset hvor du er i huset, har du let adgang til pool og terrasse.

Terrasse
Ved den overdækkede terrasse er der et lille køkken og et sæt sofamøbler bestående at 2 stole og en to personers sofa og sofabord. Øvrige udendørs møbler til hver villa er, 2 solsenge og et spisebord med 4 stole.

 
Swimming pool og body spa
77 kvm. saltvands pool med max dybde på 1,5 meter. I begge ender af polen er der opbygget en ”senge spa” med 6 jet dysser. På disse spa områder er der kun meget lav vand, så man kan som handicappet også føle sig helt tryg ved at ligge her, og få kroppen masseret af strålerne.
Der er en fjernbetjent elektrisk stol-lift til poolen.
Der er skridsikre fliser overalt omkring terrasse og pool. For enden af poolen er der en vandfalds bruser, hvor man kan blive skyllet af, efter man har fået en dukkert.

 

Service bygningen
Mellem de to villaer, er der en service bygning, hvor du finder et veludstyret køkken med alt i hårde hvidevarer, også opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er til fri afbenyttelse for begge villaer, og hvis det ønskes kan husholdersken også være behjælpelig med nogle lette retter.
Service bygningen indeholder også lagerrum, teknikrum, samt et ekstra værelse og badeværelse (ikke handicap indrettet) til hushjælp eller pleje personale.  

 

 
 


Indendørs

Indendørs

Indendørs

Begge villaer er indrettet med tanke, på at alle former for fysisk handicappede også kan benytte boligerne.  Begge villaer har 2 soveværelser, hver med en-suite badeværelse. Dørbredden er 125 cm. over alt.   Resortet er i et plan og uden trin.
Alle stuer og soveværelser er udstyret med fjernebetjent aircondition.

Stue

Villaerne har rummelig åben stue, der elegant og luksuriøst indrettet med komfortable møbler. Her er hygge afdeling med læder sofaer og en lænestol. Spise afdeling med flot bord og spisebords stole.
Her er også stor fladskærms tv. med mange parabol kanaler, DVD afspiller og surround sound anlæg, samt trådløs internet adgang.

 
 

Soveværelser

Hver villa indeholder 2 rummelige soveværelser med kingsize dobbeltsenge. Alle senge har elevations madrasser. Sengene kan udover elevation af fod / hoved ende, også løfte lodret op, så madrassen er oppe i arbejdshøjde, for eventuel pleje personale. Der er to natborde med sengelamper.
Soveværelserne har stor skabs væg med skydedøre, indrettet således at kørestolsbrugere også kan nå bøjlestang og hylder.
Her er også TV, DVD og elektronisk sikkerheds Box.

 

 

Badeværelser

Alle badeværelser ligger med direkte adgang fra soveværelserne. Toilettet har vægmonteret støttehåndtag, der er to håndvaske i forskellige højder, så de passer til både gående og kørestol brugere, badekar med brus, samt bruse hjørne med vægmonteret badestol med armlæn.