Studio 41 kvm incl køkken, nr 505
Pris 25.000 baht pr måned ved langtidsudlejning ellers 35000 baht pr måned
2 minutter ved gåtur til stranden 5 Minutter til Market village

 

 

 

Rocco Condo er et helt nyt og færdigbygget ejerlejligheds anlæg med en rigtig god placering. Det er klart egnet for bymennesket, som gerne vil have kort afstand til strand og shopping.

Det tager få minutter at gå de ca. 200 m. ned til en af de bedste strande i Hua Hin. Netop denne strand er også hjemsted for flere wind og kite surfing klubber, så der er derfor flere meget hyggelige cafeer og restauranter på vejen ned til stranden.
I under etagen af Rocco har man en 7/11. For de lidt større indkøb kan man gå ned til Market Village som ligger ca. 500 meter fra Rocco, man kan se det fra gaden. Market Village er Hua Hins nye centrum. Her får man et 3-etagers shopping mall med masser af restauranter, både thai og internationalt til rimelige priser. Her findes også flere gode bagere og det store fødevare center Tesco Lotus samt selvfølgelig masser af mærkevare forretninger, biografer, bowling og meget andet.
Der er ca. 2 km ind til Hua Hin centrum og natmarkedet.

Lejlighederne er på ca. 37-40 kvm og udstyret med dobbeltseng, TV med internationale kanaler, fuldt udrustet køkken med køleskab og 2 kogeplader, spisebord og stole, aircondition samt badeværelse med brusebad.
Lejlighederne er individuelt indrettet efter hver ejers smag. Alle værelser har desuden balkon med udsigt ned til Petkasem hovedvejen, så man må forvente lidt trafik støj, hvis man har balkondørene åben, eller når man sidder på balkonen.
Om natten stilner trafikken af og en sjælden gang hører man måske en ambulance der er på vej ind til Bangkok hospital, der ligger på den anden side af hovedvejen.
På anden sal ligger den lille men hyggelige pool. Der er ikke nogle solstole, så det er mest for at få en frisk dukkert.
På samme etage er et veludrustet fitnesscenter samt herre- og dame baderum. Er man solbader er det klart stranden, man går efter, når man bor på Rocco og den er som sagt også en af Hua Hins bedste. Poolen er åben fra 7 morgen til 21 aften.
Der er mulighed for at aflevere vasketøj i stuen samt bestille rengøring af lejligheden hvis/når det ønskes. Rengøring koster 300 baht.

Studio room 41 Kvm. incl køkken, nr 705
Pris 25.000 baht pr måned ved langtidsudlejning ellers 35000 baht pr md