Modena består af 27 luksus lejligheder og 4 villaer i foreste række. Modena er unikt i sit design. Det er lykkedes at bygge et resort, som tager hensyn til gæsternes behov for privatliv og luksus. Samtidig giver Modena gæsterne en oplevelse af at bo i omgivelser, som er designet til at give dem en positiv oplevelse. Resortet er bygget så gæsterne har både hav og bjergudsigt.   

 Se billeder

 Se boliger og priser for udlejning og salg

 Kontakt os for yderligere information

 

Service og facilliteter

  • MODENA har en smuk reception hvor alle ejere og lejere bliver godt modtaget af venligt personale. Det er den smukke design-stil placeret lige midt i det uberørte Pranburi. Det bliver ikke bedre.
  • Vi har en maid service, som sørger for al rengøring af både lejligheder og fællesområder. Vi har i det hele taget et super team til vedligehold af pool, parkeringspladser, haver osv. 
  • Laundry service har vi også på stedet, samt pool menu, pool bar, business center og naturligvis et virkelig smukt poolområde
  • Vores MODENA Concierge Service er virkelig enestående. De kan hjælpe med gode lokale restauranter, transport til og fra lufthavn, indkøb, leje af cykler og motorcykler, sejlture for at se delfiner, golf, spa osv. Vi har gode aftaler med alle leverandører i hele Hua Hin området, så vores kunder får virkelig gode vilkår og betjening alle steder vi sender dem. Vores nabo, Evason Resort and Spa har alt hvad hjertet kan begære af restauranter, spa og sport, og MODENA ejere har aftaler om at bruge mange af disse faciliteter for små penge. 
  • Room service kan vi også klare

Beliggenhed

Modena ligger 30 min syd for Hua Hin i Pranburi. Pranburi er efterhånden blevet kendt for områdets mange flotte resorter. Resorter, som ikke er bygget til masseturisme men virkelige kvalitetsresorter, bygget ind i de naturlige omgivelser i Pranburis flotte natur.  Pranburi er kendt for den lange flotte strand Dolphin Bay og nationalparken Sam Roi Yot. Modena ligger ud til stranden og i kort afstand til selve Pranburi by. Langs strandvejen er der små hyggelige thairestauranter og boder med forskellige tilbud alt fra bådture til udlejning af cykler og scootere. Nabo til Modena er det berømte Evason Hideaway resort.