Om os

Vi formidler udlejning gennem danske boligejere og lokale mæglere i Hua Hin. Vi er bosiddende i Svendborg. Vi kan derfor kontaktes nemt og hurtigt, samtidig med at vores kunder både har vores samarbejspartnere i Hua Hin og os i Danmark til rådighed under deres ophold. Nedenfor er oplyst procedurer ved udlejning . Vi har gennem årene arbejdet sammen med vores faste partnere i Hua Hin, som kender til de krav som skandinaviske kunder stiller. Det er vigtigt for os at vores kunder er i trygge rammer før, under og efter deres ophold. Vi kan selvfølgelig sørge for lufthavnstransport og rengøring. Vi hjælper gerne med ønsker, som kunden måtte have ifb. med opholdet.

Booking/reservering:

Når du har fundet en bolig som du gerne vil leje skal du booke boligen oftest indenfor 7 dage. Er boligen til udlejning gennem mæglere i Hua Hin skal oftest minimum 25% af huslejen betales ved reservationen. Vi samarbejder dog med en mægler hvor reservationen kun er 10000 baht. Udbetalingen variererer ved langtidsudlejning. I de flest tilfælde er udbetalingen depositum, ellers regnes den som en del af betalingen for huslejen. Depositum udbetales ved check ud. Depositum/reservation tilbagebetales ikke ved lejers aflysning af lejemålet. Huslejen betales kontant ved indcheckning. Betaling af husleje ved langtidsleje foregår over flere rater. Ved udlejning gennem danske ejere eller resorter er udbetalingen mindre og der skal ikke overføres penge til udlandet til danske boligejere. De fleste ejere "overtager" dig efter at du har meddelt os at du ønsker at leje deres bolig. Proceduren for betaling,lejekontrakt,indcheckning,lejeophold,udcheckning er næsten den samme som gennem mæglere i Hua Hin. Boligejeren har så deres egen agent som varetager alt fra indcheckning til udcheckning. Vi er i kontakt med dig under hele forløbet.

Betaling pengeoverførsel lejekontrakt:

Udbetalingen/depositum skal ved udlejning gennem mæglere i Hua Hin overføres til mæglerfirmaet i Hua Hin. Når overførslen af udbetalingen er begyndt skal man maile til os og vedhæfte kvittering på overførslen. Vedhæft også kopi/billede af pas i mailen til udfærdigelse af lejekontrakten. Vi vidermailer så til mægleren. Når mægleren modtager pengene mailer de kvittering og bekræftigelse på lejemålet til os som vi mailer til dig. Lejekontrakten mailer de senere til os, som vi mailer til dig. Hvis du er enig i kontrakten underskrives den og mailes til os og vi mailer den så til mægleren. Er du ikke enig mailer du til os med de ændringer du ønsker og vi mailer dem til mægleren. Vi er i kontakt med dig under hele forløbet.

Indcheckning lejeophold udcheckning :

Indcheckning foregår sammen med dig og mægler. Der bliver udleveret nøgler. Strøm og vand bliver aflæst og du modtager en kopi på aflæsningen. Restbeløbet betales og der modtages kvittering. Boligen fremvises. Du modtager kontaktoplysninger på mægleren. VIGTIGT:Husk at afprøve alt i boligen med det samme; internet,varmt vand,toilet,lys osv. Kontroller sengetøj og håndklæder i alle soverum Kontroller at der er nok køkkenudstyr,stole osv til det antal personer som i har lejet boligen til. Mægleren bliver infomeret af os at alt skal gennemgås ved check in. Der har desværre været check in hvor medarbejdere kun har udleveret nøgler og aflæst måler. Det er ikke ok. Så forlang at få boligen fremvist ordentligt. Meddel  medarbejder, os/mægler med det samme hvis mangler opdages. Under lejeopholdet kan mægleren kontaktes ved evt fejl og mangler. VIGTIGT: Kontakt altid os samtidig med at du kontakter mægler. Det er oftest ikke nok kun at henvende sig i reception ved leje af bolig i condominium.Så kontakt altid os og mægler. Mægleren/vi kan også kontaktes til almindelig assistance i forbindelse med lejemålet. Vi er til rådighed her hjemmefra og mægleren på stedet. Ved udcheckning gennemgås boligen med mægler og depositummet udbetales hvis der ikke er forvoldt skade på boligen. Der aflæses og afregnes for forbrug af strøm og vand.

Du er altid velkommen til at kontakte os for oplysninger og vejledning om dit lejeophold.

Med Venlig Hilsen

Chamaiporn og Michael Reher