Boliger Hua Hin Thailand til udlejning og salg. Udlejning boliger ture transport attraktioner turistinfo mm. i hele Thailand

Boliger Hua Hin Thailand til udlejning og salg

Vi har opbygget et netværk af mæglere og private udbydere til at finde din bolig i Hua Hin.Vi tilbyder hver en slags bolig i Hua Hin. Vi vil meget gerne maile boligemner til dig.Du skal blot oplyse os om dine boligønsker, så finder vi boligemner frem til dig ud fra vores netværk i Hua Hin. Det er vigtigt for os at yde en god og pålidelig service for vores kunder. Vi er altid i kontakt med vores kunder før, under og efter lejemål. Vi arrangerer gerne transport, rengøring og andre ønsker. Vi samarbejder med turudbydere og golfudbydere i Hua Hin. Vi vil gerne hjælpe med at formidle kontakt og arrangere din ferie i Hua Hin.

Thaisommerhusferie er en del af vores Siam4home netværk. I 2011, startede vi med vores web. Thaisommerhusferie.dk, som dækkede Hua Hin. Senere kom Huahinhome.dk i 2017. Begge hjemmesider er til det skandinaviske marked med udlejning, køb og salg af boliger. I 2020 har vi startet vores nye web Siam4home.com som dækker hele Thailand. Her tilbydes udlejning af boliger samt ture og attraktioner mm.. Siam4home er til vesteuropæisk marked. Vi vil gerne kunne tilbyde vores trofaste kunder et stort udvalg af emner i Thailand samtidig med at vores kunder får en god service.    

  • Huahinhome

    Boliger ture transport attraktioner turistinformation mm. i Hua Hin

  • Siam4home

    Boliger ture transport attraktioner turistnformation mm. i Thailand