Baan Poo Lom er et condominium med en unik beliggenhed. 10 min. fra Hua Hin centrum. Baan Poo Lom ligger i Hua Hins nye turistområde Khao Katiab. Selvfølgelig er der direkte adgang til stranden og poolområde med udsigt over havet. Vi kan tilbyde lejligheder med havudsigt samt stuelejlighed med pool indenfor 10 m afstand og kun 50m til stranden.

 

 

 

 

Lejlighederne, 2 soveværelser og 2 badeværelser

Stueplan

Stueplan            

2 Etage

3 Etage

4 Etage

4 Etage

Beliggenhed

Se kort

Baan Poo Lom ligger syd for Hua Hin centrum, mellem Hyatt Regency og Khao Katiab.

 

Nærområde, Khao Takiab

Nærområdet er bygget op, og har udviklet sig om det gamle fiskerleje, som ligger ved foden bjerget Khao Takiab. Stranden begynder ved fiskerlejet og strækker sig over 5 km. De første 200 meter er "turiststrand" med liggestole,parasoller,restauranter,butikker,cafeer, vandscootere osv. "Turiststranden" slutter ved golfbanen og stranden som her ejet af militær har givet tilladelse til turister til at benytte stranden. Men uden ret til at drive turisterhverv. Så stranden er her fredelig og rolig.
 
Khao Takiab området har udviklet sig til at være Hua Hins nye turistområde. Her findes samme udbud som i Hua Hins centrum. Lokale markeder, moderne butikker, lokalt byområde med Thailands typiske atmosfære af hygge og venlighed.